MBO meeloopstage HR Service Desk

  • Location Eindhoven
  • Organisation Unit Internships Eindhoven
  • Fulltime Fulltime
  • Education level MBO
  • Contract type Internship contract

Job description

Tijdens deze meeloopstage maak je deel uit van de HR Service Desk. Je krijgt de kans om van alle werkzaamheden binnen de HR Service Desk te proeven. De nadruk ligt op het eigen maken van de administratieve processen en het mee functioneren in de frontoffice tijdens de baliedienst.

Periode: januari – juni 2019.
 

Your profile

Voor deze stage zijn we op zoek naar een stagiaire in de richting Administratie (MBO). Je hebt affiniteit met administratieve processen, bent nauwkeurig in jouw werkzaamheden en hebt oog voor details. Je toont interesse in of beschikt over enige kennis van HR processen en wetgeving. Je bent bij voorkeur 4 tot 5 dagen per week beschikbaar. De inhoud van de stage zal uiteraard afgestemd worden op jouw opleiding en niveau.

Department

De HR Service Desk valt onder de afdeling People Services en beheert binnen DAF Trucks alle administratieve processen op het gebied van persoons- en opleidingsadministratie, en ondersteunt Human Resources en de operationele divisies met expertise en advies op het gebied van personeelsadministratie.

We offer

Onze stageplekken geven je de kans om je tot een young professional te ontwikkelen. Je kunt een actieve rol spelen in één van de vele projecten of meedraaien in de praktijk, waarbij de inbreng van eigen initiatieven en ideeën steeds wordt aangemoedigd. Je kunt hierbij rekenen op de begeleiding en ondersteuning van ervaren DAF-medewerkers. Als stagiaire bij DAF ontvang je uiteraard ook een stagevergoeding.

Apply