Apply

Supervisor Fabricage Assenfabriek (2 ploegen)

  • Location Westerlo
  • Organisation Unit Operations Westerlo
  • Fulltime Fulltime
  • Education level Bachelor
  • Contract type Permanent contract

Job description

Als Supervisor Fabricage ben je verantwoordelijk voor een groep van medewerkers verdeeld over meerdere teams.

Door je coachende en motiverende stijl van leiding geven, creëer je een positieve en open sfeer binnen de teams en verhoog je de betrokkenheid van je medewerkers. Je zorgt ervoor dat taken op een veilige manier worden uitgevoerd volgens de gewenste specificaties, de gestelde kwaliteitseisen, binnen de beschikbare tijd en tegen minimale kosten. Hierbij kijk je strikt toe op de naleving van de veiligheidsregels (o.a. het dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen) en de huidige coronamaatregelen met het oog op de veiligheid en gezondheid van je medewerkers.

Verder streef je naar een continue optimalisatie van de processen van je afdeling. Je werkt proactief mee aan de voortdurende verbetering op het vlak van kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en kosten.

Your profile

  • Je genoot een technische opleiding op bachelor-niveau of je bent gelijkwaardig door ervaring.
  • Je positieve en proactieve ingesteldheid combineer je met uitgesproken communicatieve vaardigheden.
  • Je beschikt over een grote dosis verantwoordelijkheidszin en kan optreden als motivator en vertrouwenspersoon voor de groep.
  • Je bent uitermate klantgericht en gedreven om te verbeteren.

Department

Als Supervisor Fabricage word je tewerkgesteld binnen onze Assenfabriek. De Assenfabriek is volop in beweging. Investeren en ontwikkelen, van zowel mens als product, staat hier centraal. De mensen die hier werken zijn gebeten door techniek en bereid te investeren in de eigen ontwikkeling om niet alleen zichzelf, maar ook DAF als organisatie te laten groeien.

Binnen de Assenfabriek kom je terecht in een innovatieve omgeving met een “continu verbeteren” mentaliteit waarbij we steeds focussen op veiligheid, kwaliteit, leverbetrouwbaarheid, kosten en milieu. DAF dankt zijn ijzersterke imago aan vakmanschap en passie, aan een no-nonsense cultuur, directe communicatie en gemotiveerde medewerkers.

We offer

DAF biedt een inspirerende, uitdagende werkomgeving waarin veiligheid voorop staat. Je kiest niet alleen voor een functie, je kiest vooral voor een loopbaan bij DAF. Een aansprekende en zelfstandige functie met prima arbeidsvoorwaarden, goede werksfeer en uitstekende loopbaan- en opleidingsmogelijkheden in een internationale organisatie.

Kortom: Drive your career, join DAF!