Apply

Onderhoudsmecanicien Assenfabriek

Speel een sleutelrol in het onderhouden van onze hoogtechnologische installaties

  • Location Westerlo
  • Organisation Unit Operations Westerlo
  • Fulltime Fulltime
  • Education level Bachelor
  • Contract type Permanent contract

Job description

Dankzij jouw efficiëntie en flexibiliteit waarborg je de beschikbaarheid en bedrijfszekerheid van de installaties. Hiervoor voer je wijzigingen en revisies uit en doe je curatieve, preventieve en predictieve onderhoudswerkzaamheden aan installaties, robots, mallen en hulpapparatuur. Je staat mee in voor alle mechanische, pneumatische en hydraulische werken, alsook elektrische en elektronische. Je werkt in een tweeploegensysteem (met een beurtrol nachtdienst en wachtdienst).
 

Your profile

Je voltooide een Bachelor opleiding Elektromechanica of een relevant A2 diploma en vulde dit aan met minstens 3 jaar ervaring in een onderhoudsfunctie. Hierdoor ben je vaardig in het diagnosticeren van storingen en ben je vertrouwd met het gebruik van elektronische, mechanische en optische meetapparatuur.
Natuurlijk heb je een gedegen kennis van de gebruikte besturingssystemen en de toepassingsprogramma’s.
Als persoon ben je een gedisciplineerde teamplayer, zelfstandig, nauwkeurig en klantgericht. Je hebt een praktische kennis van de Engelse en Duitse taal.
 

Department

Als Onderhoudsmecanicien word je tewerkgesteld binnen onze Assenfabriek. De Assenfabriek is volop in beweging. Investeren en ontwikkelen, van zowel mens als product, staat hier centraal. De mensen die hier werken zijn gebeten door techniek en bereid te investeren in de eigen ontwikkeling om niet alleen zichzelf, maar ook DAF als organisatie te laten groeien.

Binnen de Assenfabriek kom je terecht in een innovatieve omgeving met een “continu verbeteren” mentaliteit waarbij we steeds focussen op veiligheid, kwaliteit, leverbetrouwbaarheid, kosten en milieu. DAF dankt zijn ijzersterke imago aan vakmanschap en passie, aan een no-nonsense cultuur, directe communicatie en gemotiveerde medewerkers.

We offer

Een uitdagende functie met ruimte voor eigen inbreng, prima arbeidsvoorwaarden en goede doorgroeimogelijkheden in een internationale organisatie. Doorgroei bij DAF is, afhankelijk van jouw capaciteiten en ambities, een normale zaak. Het brede scala van activiteiten dat DAF ontplooit, biedt genoeg mogelijkheden om je werkterrein binnen DAF te verleggen.

Kortom: Drive your career, join DAF!