Apply

BBL Proces Operator A niveau 2

Op een BBL leer- en werkplek je MBO-diploma halen door te leren én werken in een inspirerende, innoverende en technische omgeving

 • Location Eindhoven
 • Organisation Unit Operations Eindhoven
 • Fulltime Fulltime
 • Education level MBO
 • Contract type Permanent contract

Job description

We zijn op zoek naar meerdere enthousiaste en ambitieuze leerlingen die geïnteresseerd zijn om een BBL opleiding te gaan volgen. Het betreft de opleiding/leerwerkplek: 

Proces Operator A/Industrieel Lakverwerker (MBO niveau 2) – 2 jarige opleiding – afdeling Onderdelen Lakstraat/Kleurdelen Lakstraat (deze is gericht op het verfproces)

Via de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) werk en leer je bij DAF én kun je binnen enkele jaren je mbo-diploma halen. Je gaat 1 dag in de week naar een ROC/SUMMA College voor je theorie en de andere 4 dagen doe je praktijkervaring op. De praktijkdagen zullen in de eerste jaren in dagdienst plaatsvinden, waarbij de werktijden van 07:00 uur tot 15:30 uur zijn.

Your profile

 • Je bent in het bezit van een diploma VMBO Kader, Gemengde Leerweg of Theoretisch
 • Je kunt goed samenwerken, je bent communicatief, kwaliteitsbewust en nauwkeurig
 • Je bent minimaal 18 jaar of ouder
Medewerkers met een DAF contract of uitzendkrachten komen ook in aanmerking voor deze vacature.

Department

Het BBL-traject bij DAF Trucks wordt aangeboden binnen de Plaat Komponenten Fabriek (PKF)
De PKF levert metalen onderdelen die direct of indirect in de Truckfabriek op de vrachtwagen bevestigd worden. De producten doorlopen eerst het interne proces (bijv. buigen, lassen en lakken). Na het lakproces worden de producten opgeslagen om daarna op het juiste moment op de juiste plek in de Truckfabriek gemonteerd te worden. Binnen de PKF zijn er diverse afdelingen die zich bezighouden met verschillende processen zoals de Pershal, Stempelonderhoud, Universeel en NVP-cel, Pijpfabricage, Lasgroep, Onderdelenlakstraat, Kleurendelenlakstraat, Langsliggersfabricage en Logistiek & Transport.

Benieuwd hoe de PKF eruit ziet?
DAF Operations Eindhoven - Sheet Metal Components Plant - YouTube

We offer

Wanneer je start bij de PKF als BBL leerling kies je voor een loopbaan bij DAF, interessant werk, prima arbeidsvoorwaarden, goede werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden. De opleiding wordt verzorgd door DAF in samenwerking met een ROC/SUMMA College. En uiteraard word je uitstekend begeleid tijdens deze (praktijk-) opleiding.

 • Je wordt betaald op basis van het minimum loon, daarnaast betaalt DAF de opleiding
 • Je krijgt een contract in de vorm van een leerarbeidsovereenkomst (LAOK)
 • Heb je jouw diploma gehaald? Dan stroom je in op de afdeling zoals hierboven vernoemd. Je krijgt dan dus een baan bij de beste truckbouwer ter wereld!
Voor medewerkers met een DAF contract en uitzendkrachten langer dan 1 jaar werkzaam gelden andere arbeidsvoorwaarden.

 

For more information: