background DAF truck

Ontdek de beste XF ooit

new DAF truck targetGroup 1 targetGroup 2
Europa's beste cabine,
nu nog beter
Lage operationele kosten
Gunstig brandstofverbruik
Onovertroffen ruimteaanbod
Het beste comfort
Hoge
laadvermogens
Maximale veiligheid
Uitstekende wegligging
Bewezen technologie
Hoge kwaliteit
close detail
close detail

De beste DAF voor de

Ondernemer Chauffeur

EXTERIEUR

Een nieuw tijdperk,
een nieuw uiterlijk

lees meer
new DAF truck photo count
new DAF truck
new DAF truck photo count
next chapter
new DAF truck

INTERIEUR

Chauffeurs verdienen
het beste!

lees meer
new DAF truck photo count
new DAF truck photo count
next chapter

MX-13 MOTOR

engine

Maximale efficiency

De nieuwe XF wordt geleverd met de PACCAR MX-13-motor. Deze is ultraschoon en toonaangevend op het gebied van brandstof-efficiency, betrouwbaarheid en levensduur.

lees meer
Bekijk de video Animatie
next chapter
Insulated exhaust manifold Turbo with variable geomerty Oil lub module Large non-metal oil sump Generator with single power belt MX engine break New engine block and head Foamed wiring harness Hight pressure common rail Compressor
new DAF truck photo count
new DAF truck

Chassis

Volledig nieuw
chassis

lees meer
new DAF truck photo count
next chapter
background Services

Toonaangevende diensten achter het product

Bij efficiënt transport gaat het om meer dan alleen de perfecte truck. Daarom biedt DAF een totale transportoplossing aan. Achter DAF staat een professionele organisatie en een internationaal dealernetwerk. Zij helpen u bij de keuze van het juiste voertuig, regelen de financiering en houden uw wagenpark in perfecte conditie.

DAF MULTISUPPORT

Een reparatie- en onderhoudscontract biedt u maximale zekerheid tegen een vaste prijs per kilometer. U bepaalt zelf het serviceniveau met de mogelijkheid deze uit te breiden naar getrokken materieel en/of opbouw. Zo bent u altijd verzekerd van een perfect onderhouden vloot en maximale voertuigbeschikbaarheid. En net zo belangrijk: u kunt zich concentreren op uw kernactiviteiten. Tenslotte neemt de DAF-dealer u de planning en administratie van het onderhoud uit handen!

PACCAR FINANCIAL

Al meer dan 50 jaar biedt PACCAR Financial, de thuisfinancier van DAF, maatwerk in financiële dienstverlening die volledig is gericht op de transportsector. Als geen ander begrijpt PACCAR Financial wat u bezighoudt en dat maakt hen tot een echte partner in business. Uiteraard voor de financiering van uw trucks, maar ook van complete combinaties, inclusief opbouw en getrokken materieel. Met diverse financieringsmogelijkheden, desgewenst inclusief reparatie, onderhoud en verzekering. PACCAR Financial biedt altijd een pasklare oplossing, toegesneden op uw individuele situatie.

PACCAR PARTS

Naast originele DAF-onderdelen en PACCAR-motordelen levert PACCAR Parts met TRP Truck & Trailer Parts meer dan 60.000 universele delen voor alle merken trucks en trailers, inclusief werkplaatsbenodigdheden. Vanuit distributiecentra in Nederland, Groot-Brittannië, Rusland, Hongarije en Spanje levert PACCAR Parts bestellingen binnen 24 uur aan dealers en klanten door heel Europa. De leverbetrouwbaarheid van 99,98% is uniek in de truckindustrie. Max Card-houders profiteren ook nog eens van speciale kortingen en aanbiedingen.

DAF INTERNATIONAL TRUCK SERVICE

Zelfs een DAF truck kan onderweg stranden door pech of na een ongeval. Dan is het prettig te weten dat de chauffeur volledig kan vertrouwen op DAF International Truck Service (ITS). Eén telefoontje naar DAF ITS (+31­ 40 214 3000) is voldoende om deze service in gang te zetten, waar u zich ook in Europa bevindt. 365 dagen per jaar, dag en nacht wordt u in 15 talen te woord gestaan en geholpen door lokale monteurs. ITS doet alles wat nodig is om uw truck snel weer op weg te helpen.

DAF DRIVER ACADEMY

De chauffeur is de belangrijkste schakel voor het realiseren van het hoogste rendement. De trainingen van DAF ondersteunen de chauffeur om brandstof te sparen en nog beter te anticiperen op verkeerssituaties. Dat komt ook de veiligheid ten goede. Een goed getrainde chauffeur gaat bovendien zuiniger met zijn voertuig om. DAF Chauffeurstrainingen leren iedere chauffeur op korte termijn 5 tot 10% zuiniger en met minder schade te rijden. De blijvende besparing is 3 tot 5%!

back forward next chapter
background Social

Het beste voor twee werelden

De nieuwe DAF XF

DEALER CONTACT

Wilt u meer weten? De DAF dealer vertelt graag alles wat u wilt weten over de nieuwe DAF XF.

Contactformulier
photoshoot

dag 1

20 september 2012

photoshoot

dag 2

21 september 2012

photoshoot

dag 3

22 september 2012

photoshoot

dag 4

23 september 2012

DAF XF Fotoalbum

Hebt u onze nieuwe DAF XF gezien en staat u ermee op de foto? Zoek uw foto in dit fotoalbum.

photoshoot

dag 5

24 september 2012

photoshoot

dag 6

25 september 2012

photoshoot

dag 7

26 september 2012

photoshoot

dag 8

27 september 2012