WO/HBO stage HR Legal

Een uitdagende juridische stage met focus op arbeidsrecht

  • Location Eindhoven
  • Organisation Unit Internships Eindhoven
  • Fulltime Fulltime
  • Education level Master
  • Contract type Internship contract

Job description

Tijdens jouw stage word je ingezet op diverse projecten binnen de afdeling Compensation & Benefits/Legal en dan specifiek op de diverse arbeidsrechtelijke werkzaamheden binnen deze afdeling waarbij je kunt denken aan het bieden van ondersteuning bij ontslagzaken en bij OR- en vakbondsgerelateerde onderwerpen.

De afdeling Compensation & Benefits (C&B), onderdeel van HR, is verantwoordelijk voor het ontwikkelen, stroomlijnen, ondersteunen en uitvoeren van C&B beleid voor de vestigingen van DAF Trucks N.V. wereldwijd en de Europese vestigingen van PACCAR Parts en PACCAR Financial Europe. Daarnaast is de afdeling ook verantwoordelijk voor arbeidsjuridische zaken, pensioenen- en verzekeringen, het beheren en wegen van alle Europese functieprofielen en kwaliteitsbeheer binnen HR.

Startdatum: februari 2019.

Your profile

Voor deze stage zijn wij op zoek naar een Bachelor of Master student in een juridische richting, bij voorkeur met specialisatie in arbeidsrecht. Je bent zelfstandig, resultaatgericht en analytisch ingesteld. Beheersing van de Engelse is een pré.

Department

We offer

Onze stageplekken geven je de kans om je tot een young professional te ontwikkelen. Je kunt een actieve rol spelen in één van de vele projecten of meedraaien in de praktijk, waarbij de inbreng van eigen initiatieven en ideeën steeds wordt aangemoedigd. Je kunt hierbij rekenen op de begeleiding en ondersteuning van ervaren DAF-medewerkers. Bij DAF ontvang je ook een stagevergoeding.

Apply